Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Nova sessió d’Urbajove dedicada a Estellès i Maria Ibars i taller d’activitats artístiques i manualitats

L'Ajuntament de Dénia, a través de la Regidoria de Joventut, organitza una jornada d'activitats per als joves del municipi el pròxim dissabte 19 d'octubre, de 16.00 h a 19.30 hores, a l'edifici de Joventut (ronda de les Muralles, 42).

La jornada començarà a les 16.00 hores amb el taller "Explorant la creativitat: un viatge d'expressió", impartit per l'associació Amicitia. Aquest taller està pensat per a fomentar l'autoexpressió, la creativitat i la col·laboració entre els participants a través de diverses activitats artístiques i manualitats.

Durant dues hores, els joves tindran l'oportunitat de participar en diverses activitats creatives, cadascuna enfocada a desenvolupar habilitats úniques. El taller serà dirigit per voluntaris internacionals del Cos Europeu de Solidaritat, que aportaran una perspectiva diversa i enriquidora.

A partir de les 18.00 hores, se celebrarà el festival d’art urbà Urbajove, dedicat a Vicent Andrés Estellés i Maria Ibars, que es va posposar per motius meteorològics.

L’activitat consistirà en la realització d'un mural en homenatge als poetes, a càrrec de l'artista Cesc Roca. Els assistents podran participar activament en aquesta activitat artística, contribuint a la creació d'una obra que reconeix la importància d'aquestes figures de la literatura valenciana.

Segons el regidor de Joventut, Valen Alcalà: “Aquestes activitats estan obertes a tots els joves del municipi, oferint-los una oportunitat única per connectar amb l'art, la cultura i la creativitat en un ambient divertit i col·laboratiu. Vos animem a tots i totes a participar-hi.”

Nova sessió d’Urbajove dedicada a Estellès i Maria Ibars i taller d’activitats artístiques i...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina