Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La XXIV Ruta de Tapes Dénia comença el 24 d'octubre

La Ruta de Tapes de Dénia, que organitza GuiaME Comunicació amb la col·laboració de Turisme Dénia i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), celebra la 24a edició del 24 d'octubre al 17 de novembre de 2024.

 

Participen 48 locals en els quals s'oferirà, a un preu de 4 euros, la tapa que cadascun haja elaborat per al concurs i una beguda (cervesa, vi o vermut).

 

L’edició passada, la Ruta va incorporar un premi a la creativitat i millor presentació, patrocinat per l'empresa de subministraments d'hostaleria Hostelbé, dotat amb un val de 300 euros per a consumir en qualsevol de les seues botigues. Premi que es manté amb els que atorga el jurat tècnic d'AEHTMA, el que dona Turisme Dénia a la millor tapa elaborada amb producte autòcton, i els premis que oferixen als establiments premiats GuiaME, el restaurant Mena, FuegoDifusión i l'hotel La Font d’Alcalà.

 

El públic participant també pot obtindre premis en el sorteig que es realitza, en finalitzar cada edició, entre tots els participants que hagen presentat el seu passaport de ruta amb un mínim de 15 tapes valorades i segellades. El centre comercial Portal de la Marina patrocina en este apartat un premi per al públic consistent en una targeta regal de 500 euros que se sortejarà entre tots els “rutappers” que més tapes hagen puntuat a través de l'app Rutappa.

En este enllaç podeu accedir al passaport de la Ruta, amb tots els establiments participants i la tapa que oferiran.

La XXIV Ruta de Tapes Dénia comença el 24 d'octubre
'Xampinseta', de Tempura Bar, guanyadora de l'edició passada

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina