Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Policia Local amplia la duració de l'operatiu especial de Tots Sants

La Policia Local de Dénia, com cada any, ha preparat un operatiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants amb l'objectiu de garantir un accés segur al cementeri tant de vehicles com de les persones que acudisquen a peu. Este 2024 s'ha ampliat la duració de l'operatiu, que estarà actiu des del 28 d'octubre fins al dia 3 de novembre.

 

L'horari de presència d'agents de la Policia Local en els voltants del cementeri serà des de les 8 del matí fins a l'hora de tancament del recinte, a les 18.30 hores en esta època de l'any. Es destinaran dos agents al torn de demà i altres dos al de vesprada -un total de 28 durant l'operatiu- que s'encarregaran de vetlar per la seguretat viària i dels talls de trànsit en els accessos al cementeri i voltants.

 

Talls de carrers

 

El camí del Cementeri s'habilitarà únicament en sentit Dénia-la Xara i als carrers perpendiculars a esta via, no es permetrà el gir a l'esquerra. El tall / desviament dels vehicles procedents de la Xara es realitzarà a l'altura del carrer del Cristaller (transformador de llum), al costat de les pistes poliesportives municipals de Madrigueres. Per a major seguretat dels vianants, també es tallarà el carrer dels Germans Carmelites que connecta amb Torrecremada.

 

Els talls estan previstos en els moments de màxima afluència, quan la situació ho requerisca, a excepció del 31 d'octubre a la vesprada i de tota la jornada de l'1 novembre, que es realitzaran de manera obligatòria. Es disposaran cons i tanques per a canalitzar als vianants i senyalitzar els carrils de circulació de tots els voltants del cementeri.

 

Aparcament públic

 

Les zones d'aparcament públic pròximes són el pàrquing posterior del cementeri, amb unes 60 places disponibles, i la zona d'aparcament en bateria que hi ha en l'accés davanter, amb aproximadament 23 places.

 

Floristeries

 

Per a facilitar a les veïnes i veïns de Dénia la recollida dels seus encàrrecs florals, la Policia Local recorda que disposen de permís d'ocupació de via pública i, per tant, es permetrà l'estacionament de curta duració per a arreplegar les comandes, les següents floristeries:

 

Flores Manolita (av. Marquesat, 6): del 29 al 31 d'octubre, de 8 a 22 hores

 

Fotosíntesis (c. Diana, 39): Del 28 al 31 d'octubre, de 7 a 22 hores

 

Mandarina Floristeria (c. Vicent A. Estellés, 11 i c. Colón 24-26): dies 30 i 31 d'octubre, de 9 a 17 hores.

 

Posada a punt

 

El cementeri municipal també s’ha preparat per a la festivitat de Tots Sants. Pepe Doménech, regidor responsable del servei, assenyala que s’hi han instal·lat nous bancs i s’han pintat murs i parets del recinte.

 

A més, s’ha construït un nou columbari i s’han adquirit escales de mà.

 

El regidor també ha avançat que per a finals d’any es preveuen unes altres actuacions de millora en les instal·lacions, com l’ombrall en la zona d’ampliació, “molt demandat per les persones usuàries i que, recordem, va quedar entre les cinc primeres opcions més votades per la ciutadania en els pressupostos participatius de 2021”, o l’arreglament de part del paviment de la plaça central.

Policia Local amplia la duració de l'operatiu especial de Tots Sants
Policia Local amplia la duració de l'operatiu especial de Tots Sants
Policia Local amplia la duració de l'operatiu especial de Tots Sants

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina