Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La platja accessible de la Punta del Raset s'amplia amb servei de fisioteràpia i nou material amfibi

Gràcies a la donació de la Fundación AXA

La Fundación AXA, mitjançant un conveni de col·laboració amb la Creu Roja, l'entitat adjudicatària del servei de socorrisme i vigilància en platges de l'Ajuntament de Dénia, ha dotat la platja accessible de la Punta del Raset amb un nou servei de fisioteràpia per a les persones usuàries i nou material (un parell de cadires amfíbies, crosses i material per a les sessions de fisioteràpia). L'aportació de la Fundación AXA es completa amb la contractació per part de Creu Roja d'un TASOC (tècnic d'animació sociocultural) per a la zona d'oci per a persones amb diversitat funcional del programa "Con los pies en la arena", de l'ajuntament i l'associació AMADEM.

El regidor de Platges, Pepe Doménech, ha agraït a la Fundación AXA l'elecció de Dénia com una de les 8 platges espanyoles que compten amb aquest servei pioner (només 3 a la Comunitat Valenciana). "Hem elegit Punta del Raset per a ampliar-hi el servei de platja accessible perqué és la més urbana, la de major capacitat i la més concorreguda", ha explicat Doménech, qui a més ha recordat que enguany l'oferta de platges accessibles de Dénia és de quatre punts, amb la incorporació de la nova zona de les Marines (a més de Marineta, Raset i Bovetes).

Des de la Fundación AXA, la gerent María José Ballestero, ha posat en relleu que "la col·laboració entre l'administració pública, les entitats socials i l'empresa privada multiplica la qualitat d'allò que podem oferir, en aquest cas, a persones amb diversitat funcional i a les seues famílies".

La platja accessible de la Punta del Raset s'amplia amb servei de fisioteràpia i nou mat...
La platja accessible de la Punta del Raset s'amplia amb servei de fisioteràpia i nou mat...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina