Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reunió del Consell de Participació Veïnal

El dimecres 22 de setembre es va celebrar una nova trobada del Consell de Participació Veïnal, que reuneix els representants de les diferents associacions de veïns de Dénia i representants municipals.

En el primer punt de l'ordre del dia s’hi van abordar els temes proposats per la Federació d'Associacions de Veïns: la compra d'accions per part de DKV de l'Hospital Marina Salut, l'estat del projecte de regeneració de les platges i les mesures de foment de l'estalvi i la millora energètica d'edificis tant públics com privats.
En segon lloc, es va revisar l'estat d'execució de les obres incloses en els Pressupostos Participatius.

En l'apartat de precs i preguntes, l'Associació de Veïns de les Roques va presentar diverses propostes de temàtica variada, la majoria de les quals van quedar sobre la taula en considerar-se que havien de ser consensuades entre els membres de Federació abans d'exposar-se al Consell. D’una altra banda, l’entitat va sol·licitar més presència policial en la plaça del Consell.

L’Associació de Veïns del Montgó va exposar les molèsties que provoquen els pisos de lloguer turístic per a la celebració de festes i els conflictes que es produeixen en la urbanització La Siesta. El comissari de la Policia Local va indicar que s’hi han realitzat moltes intervencions en ambdós casos.

Des de Deveses-Platges Nord s’hi va preguntar també per la presència policial a la zona i la possibilitat d'instal·lar-hi un retén. El cap de la policia va fer un repàs del nombre de patrulles que diàriament vigilen la zona i els botellots intervinguts des de principis de l’estiu.

En finalitzar el Consell es va informar de la pròxima jubilació de la secretària, que durant dos dècades “ha desenvolupat la seua tasca amb eficàcia”, s’hi va destacar. Tots els membres del Consell van reconéixer el seu treball amb un afectuós aplaudiment.

Reunió del Consell de Participació Veïnal

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina