Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

A licitació les obres de construcció del pàrquing públic de les Rotes

Les actuacions condicionaran i ordenaran l'aparcament, la qual cosa permetrà augmentar la capacitat fins a les 150 places

La Junta de Govern Local va aprovar ahir l'eixida a licitació del projecte de construcció de l'aparcament de les Rotes, a la parcel·la de l'antic minigolf.

Amb un pressupost base de 277.328 € i un termini d'execució previst de cinc setmanes, les obres consistiran en la pavimentació, ordenació i enllumenat de la parcel·la, la qual cosa permetrà ampliar-ne considerablement la capacitat. Una vegada finalitzades les obres, les places disponibles seran les següents: 139 places per a turismes, 4 per a persones amb mobilitat reduïda, 5 per a caravanes i 12 per a motos.

L'ordenació de l'aparcament es realitzarà amb senyalització horitzontal, encintat de vorera prefabricada de formigó i la formació de parterres. També s'hi instal·larà enllumenat i ja s'executarà l'obra per a la futura xarxa de reg que permetrà la plantació d'arbrat als parterres.

L'aparcament públic de les Rotes està ubicat a uns 5 km del nucli urbà, en una parcel·la delimitada pel barranc de la Creu, el carrer Siri, el barranc del Monyo i algunes propietats de titularitat privada.

El termini de presentació d'ofertes estarà obert fins a l'1 de desembre.

Urbanització d'accessos al futur Raquel Payà

També es va aprovar per Junta la licitació de les obres d'urbanització dels accessos a la parcel·la del nou CPEE Raquel Payà, amb un pressupost base de 760.434 €.

El projecte proposa ampliar la secció del vial ja executat l'any 2018, des del camí de la Bota fins als vivers municipals actuals, a més de realitzar-hi les instal·lacions necessàries que permeten la connexió del nou centre a les xarxes d'aigua potable, sanejament, enllumenat, etc.

A més, s'hi aconseguirà una millora de l'accessibilitat i de la mobilitat en permetre's el doble sentit de la circulació, quedant només per a residents l'actual camí d'uns 3 metres d'amplària. I es dotaran els accessos amb espais propis per a vianants i ciclistes.

El termini dexecució, una vegada adjudicada l'obra, serà de set mesos.

A licitació les obres de construcció del pàrquing públic de les Rotes
A licitació les obres de construcció del pàrquing públic de les Rotes
A licitació les obres de construcció del pàrquing públic de les Rotes

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina