Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La nova imatge de la Glorieta: plataforma única, més vegetació i conservació dels elements històrics

Un vídeo del projecte de reurbanització mostra ja com serà aquest espai cèntric per als vianants

La redacció del projecte de reurbanització de la Glorieta del País Valencià i el seu entorn, una obra que té un pressupost proper al milió d'euros, està a punt de finalitzar i a principis del 2022 es traurà a licitació l'execució.

Com a part del material del projecte, l'Ajuntament de Dénia disposa d'un vídeo on es pot veure la transformació d'aquest indret emblemàtic de la ciutat, situat en ple centre i que tanca per dalt el carrer del Marqués de Campo, que en breu també serà sotmés a certes actuacions de millora per a consolidar-ne el tancament al trànsit.

La redacció i execució del projecte està cofinançat per la Diputació d'Alacant, dins del seu Pla d'Inversions i Finançament d'Infraestructures 2020-2023. Per la seua part, l'ajuntament ja ha anunciat que costejarà la part corresponent amb la subvenció dels fons Next Generation recentment confirmada per a Dénia.

La reurbanització de la Glorieta del País Valencià i l'entorn, que inclou els carrers de Ramon i Cajal, Cop i el carreró de Morand, vol posar en valor aquest espai històric i reforçar-hi el concepte de glorieta.

Al vídeo es pot veure el disseny final, com a espai de vianants i de plataforma única, amb els elements en altura adaptats a les normes d'accessibilitat.

La nova imatge manté la geometria el·líptica i amplia l'espai dedicat a la vegetació natural, que serà autòctona. Es conserven també les característiques rajoles vermelles i el paviment petri de la zona central, així com la font.

VEURE EL VÍDEO: https://www.youtube.com/watch?v=FdT9VqtTToE

La nova imatge de la Glorieta: plataforma única, més vegetació i conservació dels elements h...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina