Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La zona del Montgó ja té nous hidrants per a l'extinció d'incendis

La instal·lació d'11 hidrants, inclosos en la I Fase del projecte de l’Ajuntament de Dénia emmarcat en el Pla Local de Prevenció d'Incendis, ha tingut un cost de 44.390 euros

Els treballs d'instal·lació de nous hidrants o boques d'incendi en la zona del Montgó ja han finalitzat. D'aquesta manera, l’Ajuntament de Dénia dona per finalitzada la primera fase d'execució de nous hidrants en la zona del Montgó, promoguda des de la regidoria de Transició Ecològica en el marc del Pla Local de Prevenció d'incendis forestals.

 

Els treballs han tingut un cost de 44.390,81 euros i han consistit en l'habilitació d'11 hidrants entre les cases més altes del vessant del Montgó i el parc natural. Per al disseny del projecte s'ha sol·licitat col·laboració al parc comarcal de bombers de la Marina Alta.

 

Al llarg d’este 2023 es durà a terme la Fase II de l'actuació, en la qual es col·locaran 11 punts més d'aigua. D'aquesta manera, l’Ajuntament de Dénia haurà duplicat el nombre d'hidrants en la zona, creant 22 nous.

La zona del Montgó ja té nous hidrants per a l'extinció d'incendis

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina