Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Urbajove 2023 celebra el I Pla Jove de Dénia, la Xara i Jesús Pobre amb una programació plena d’activitats per a joves d’entre 12 i 30 anys

La programació començarà el divendres 24, i tancarà el dissabte 1 d’abril amb un concert de música rap

La Regidoria de Joventut ha organitzat una nova edició d’Urbajove. Enguany, el pla s’ha farcit de noves activitats per a celebrar la redacció i aprovació del I Pla Jove de Dénia, la Xara i Jesús Pobre. La implantació d’aquest pla, el qual pretén la millora de les polítiques públiques vinculades als joves i la inclusió dels mateixos en l’agenda i el debat públic, ha inspirat, segons comenten des de la Regidoria, un conjunt d’activitats d’oci per a joves d’entre 12 i 30 anys completament gratuïtes, ubicat, en la seua majoria, a les instal·lacions de Joventut (ronda de les Muralles, 42).

 

Programació Urbajove 2023

 

24, 25, 26 i 31 de març

 

El taller de rap servirà perquè les persones assistents aprenguen tot el procés darrere de la creació musical; des de la composició d’una cançó i la seua gravació, fins a la realització d’un videoclip. El colofó del taller serà la presentació de les cançons a un concert l’1 d’abril en la plaça del Consell. Caldrà formalitzar la inscripció al següent enllaç: https://forms.gle/6NnpxB1CsT7zL9X66.

 

L’ordre de les classes és el següent:

 

  • 24 de març de 2023, de 17a 18:30 (1ª sessió) Producció musical
  • 25 de març de 2023, de 17 a 18:30 (2ª sessió) Composició de la cançó
  • 26 de març de 2023, de 16 a 18:30 (3ª sessió) Gravació de la cançó
  • 31 de març de 2023, de 17 a 18:30 (4ª sessió) Gravació del videoclip

 

31 de març

 

A les 18:30, tindrà lloc el ‘Fòrum Jove: Digues la teua!!’, on es resumiran els principals punts del I Pla Jove del municipi. El fòrum està pensat perquè els joves de Dénia, la Xara i Jesús Pobre puguen fer les seues aportacions i suggeriments amb relació al pla, de cara a la redacció dels vinents. A més, es premiarà la participació amb un regal commemoratiu.

 

Més tard, a les 20 hores, es desenvoluparà el taller de música corporal ‘Explosió Rrrítmica’, el qual busca la creació de música d’una forma innovadora, amb formes que no siguen les habituals. Per a acudir, caldrà realitzar una preinscripció al següent enllaç: https://forms.gle/r3KHfwSuccueMoYE9.

 

1 d’abril

 

A les 11 del matí, està prevista una classe magistral de ball urbà, impartit per un cos de ball de 4 ballarins experts. Alumnat i professorat crearan una coreografia que presentaran a l’exhibició què se celebrarà la mateixa la vesprada (17:30 hores, a la plaça del Consell). Cal formalitzar la inscripció en la següent adreça web: https://forms.gle/phdQtCY7keE46ivn6.

 

Per a aquelles persones entusiastes de la cuina, o per aquells que desitgen aprendre a cuinar, a les 13 hores, la dietista i nutricionista Gloria Baydal Martí impartirà un taller per als i les joves interessades. La preinscripció es durà a terme en aquest formulari: https://forms.gle/6DBvr19KkuDNHg4X7.

 

Després del dinar, a les 15 del migdia, s’habilitaran les instal·lacions de Joventut per a fer possible una sobretaula perquè els i les joves puguen relaxar-se i passar-ho bé amb amics i amigues. Més tard, a les 17:30, es podrà gaudir de les actuacions de l’alumnat del taller de ball urbà, acompanyats de la professora dels cursos Llunàtics, Paula Domínguez. A més, actuarà la companyia Inefable Producciones –amb Amín Saéz i Iván Aledo- i l’alumnat de les acadèmies Patricia Sentí i Babylon.

 

A les 19 hores, es desenvoluparà, com cada dissabte, el programa ple d’activitats de Dénia Jove. Per a tancar la programació Urbajove 2023, se celebrarà un concert de música rap a la plaça del Consell, obert a tot el públic, a les 22 hores. Es podrà gaudir de l’actuació de Barbé i de l’artista local, Yeray037, el qual interpretarà un tema compost per a l’ocasió. A més, les persones assistents al taller de rap i audiovisuals interpretaran les seues creacions en directe.

Urbajove 2023 celebra el I Pla Jove de Dénia, la Xara i Jesús Pobre amb una programació plen...
Urbajove 2023 celebra el I Pla Jove de Dénia, la Xara i Jesús Pobre amb una programació plen...
Urbajove 2023 celebra el I Pla Jove de Dénia, la Xara i Jesús Pobre amb una programació plen...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina