Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia cedeix una parada en el Mercat a l'alumnat dels programes de restauració i servei del Raquel Payà

L'Ajuntament de Dénia va acordar ahir, dimecres 29 de març, en Junta de Govern la concessió d'una parada en el Mercat municipal de Dénia per a l'alumnat del Raquel Payà.

 

L'alumnat dels Programes Formatius de Qualificació Bàsica adaptats d'operacions bàsiques en restaurants i bars i d'operacions bàsiques de cuina més experimentat serà l'encarregat de gestionar la venda de degustacions de menjar produït per centres especials d'ocupació. La idea és que s'empren matèries primeres del Mercat i no es cobre més que donatius per a l'AMPA del centre.

 

Abans de la concessió, ja es va començar a treballar en el condicionament de l'espai per a l'activitat; més endavant, segons explica el director del centre d'educació especial, Miquel Ivars, s'anirà adquirint més mobiliari. Les regidores d'Educació i Benestar Social, Melani Ivars, i de Comerç i Polítiques d'Ocupació, Sandra Gertrudix, van visitar junt amb part del professorat i l'alumnat la parada. De moment, l'horari d'obertura no està establit, encara que s'adaptarà a les hores lectives. Ivars ha explicat que aquest últim trimestre de l'any acadèmic serà “experimental”, és a dir, es posarà en marxa de cara a establir els horaris i les necessitats per a obrir definitivament el curs que ve. S'estima que l'activitat podria començar després de les festes de Setmana Santa.

 

Com comenta Ivars, el lloc en el mercat és un aparador dels seus tallers de cuina terapèutica i, en cap cas, “competència per als bars”; el director ha explicat que la idea és col·laborar amb els hostalers del mercat com es fa en tallers culinaris amb altres restaurants i bars de la ciutat.
 

L'Ajuntament de Dénia cedeix una parada en el Mercat a l'alumnat dels programes de r...
L'Ajuntament de Dénia cedeix una parada en el Mercat a l'alumnat dels programes de r...
L'Ajuntament de Dénia cedeix una parada en el Mercat a l'alumnat dels programes de r...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina