Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia tindrà el seu primer circuit urbà d'entrenament per a corredors

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Dénia va aprovar, ahir, 31 de gener, l'adjudicació dels plans de seguretat i de salut, i de gestió de residus, d'adequació de les obres del primer circuit urbà d'entrenament per a corredors de la ciutat, que anirà situat al parc Bassetes, en Les Marines.

 

Esta és una proposta que va sorgir de la V edició dels pressupostos participatius de 2021, que per fi veurà la llum. La data d'inici d'este projecte serà a la fi de febrer i el termini d'execució serà de dos mesos. L'empresa adjudicatària és Vials Costablanca S.L. i el pressupost total del pla és de 45.980€ (IVA inclòs).

 

El futur circuit urbà d'entrenament d'atletisme constarà d'un itinerari per a corredors, tant per a principiants com per a experts “runners”, amb un paviment diferent del parc per a diferenciar-lo d'este. L'itinerari, en pla, serà pràcticament circular i perimetral al parc i tindrà una longitud de 1.000 metres. A més, estarà senyalitzat amb fites cada pocs metres, perquè els corredors puguen controlar la distància en fer sèries de velocitat.
Dénia tindrà el seu primer circuit urbà d'entrenament per a corredors

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina