Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El termini per a inscriure's en el X Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia finalitza el 13 de juny

El termini per a inscriure's en la desena edició del Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia, que organitza l'Associació d'Artistes de la Marina Alta (ADAMA) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Dénia, es tanca el dijous 13 de juny de 2024. Les persones interessades a participar han d'enviar un correu electrònic a adama.arte@gmail.com

 

Pot participar en el certamen qualsevol artista a partir dels 16 anys d'edat. La tècnica i el tema triat seran lliures. Els participants es podran situar per a pintar en el lloc que trien del centre històric i el port de Dénia, havent de comunicar la seua elecció a l'organització.

 

Els suports de les obres tindran unes mesures mínimes de 50 centímetres i màximes de 100 centímetres per qualsevol dels seus costats. Cada participant aportarà el seu suport i el material necessari per a realitzar la seua obra, inclòs el cavallet. Només s'admetrà una obra per artista.

 

Les bases del concurs establixen un primer, segon i tercer premi, així com un premi a l'artista local i un altre premi a l'artista comarcal. La selecció de premiats la realitzarà un jurat compost per persones vinculades al món de l'art. Els criteris objectius d'avaluació que els seus membres tindran en compte són qualitat tècnica, artística, composició, creativitat i originalitat dels treballs.

 

Dinàmica del concurs

 

El Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia se celebrarà el diumenge 16 de juny de 2024. En la plaça del Consell, de 8.30 a 9.30 hores, es realitzarà el segellament de suports i les persones no inscrites en termini tindran oportunitat d'apuntar-se al concurs.

 

Passat este tràmit, els participants aniran a la ubicació que hagen triat per a pintar i treballaran en les seues obres, que han d'entregar abans de les 14 hores. L'organització exhibirà les obres participants en cavallets col·locats en la plaça del Consell. A les 15 hores, el jurat emetrà la seua decisió.

 

Les cinc obres premiades en esta desena edició s'exposaran a la Casa de Cultura de Dénia del 17 al 29 de juny de 2024.

 

El termini per a inscriure's en el X Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia finalitza...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina