Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia habilita quatre noves pistes de petanca en el Bosc de Diana

L'Ajuntament de Dénia ha completat la construcció de quatre pistes de petanca al parc públic del Bosc de Diana. L'alcalde Vicent Grimalt, el vicealcalde Rafa Carrió, i el regidor d'Esports, Valen Alcalá, han visitat les instal·lacions i s'han reunit amb els usuaris del Club de Petanca per a presentar-los-les i conéixer de primera mà les seues opinions.

Les pistes, amb unes dimensions de 15 metres de llarg per 4 d'ample, compten amb les mesures reglamentàries i una inversió municipal de 14.850 euros +IVA. Els treballs han consistit en l’excavació de rases, l’anivellat i estés d’una capa de llast en la base, muntatge amb biga laminada, l’ancorat de l’àrea de joc, la col·locació de geotèxtil antiherbes i l’emplenat de pistes amb arena de pedrera i arena groga d’alber.

Durant la visita, l'alcalde ha destacat que aquestes pistes són un punt de trobada i revitalitzaran el parc, en el qual s'està actuant per millorar-lo amb unes altres accions previstes com el berenador i la zona infantil amb tirolines. Grimalt ha assenyalat que “amb aquestes quatre pistes, a més, complim una reivindicació del Club de Petanca de tindre un lloc especialment adequat i oficial per a practicar la seua activitat”.

Aquestes instal·lacions s'emmarquen en el compromís de l'Ajuntament de Dénia per millorar i modernitzar els espais públics, responent a les necessitats i sol·licituds de la ciutadania. Després d'escoltar els usuaris, el regidor d'Esports ha informat que “continuarem adequant la zona de petanca amb arbratge, bancs i altres serveis per al gaudi dels usuaris, seguint amb l'aposta d'aquest equip de govern de fomentar espais d'esport, salut i convivència”.

L’espai permetrà la pràctica simultània a diversos grups. Les pistes seran accessibles durant l'horari d’obertura del Bosc de Diana: de 8 a 21 hores a l'estiu (del 15 d'abril al 14 d'octubre); i de 8 a 18 hores a l'hivern (del 15 d'octubre al 14 d'abril).

La normativa d’ús, que es pot trobar en la pàgina web d’Esports, https://esports.denia.es/,  especifica que no està permés menjar en les pistes, ni l'accés amb animals de companyia, així com està prohibida la circulació de vehicles de rodes per dins o al voltant d'aquestes. Les pistes no podran ser utilitzades per cap usuari quan hi haja competició, entrenament o activitat programada pel servei d'Esports municipal.

L'Ajuntament de Dénia habilita quatre noves pistes de petanca en el Bosc de Diana
L'Ajuntament de Dénia habilita quatre noves pistes de petanca en el Bosc de Diana
L'Ajuntament de Dénia habilita quatre noves pistes de petanca en el Bosc de Diana

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina