Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El Pla Municipal d’Ocupació 2021 destina 225.000 euros a la contractació temporal de persones desocupades amb dificultat per a incorporar-se al mercat laboral

La Junta de Govern ha aprovat esta setmana les bases de la convocatòria

La Junta de Govern Local va aprovar ahir les bases del II Pla d’Ocupació Local 2021 per a atendre les noves necessitats derivades de la COVID-19 i la transició cap a la nova normalitat. El Pla Municipal d’Ocupació 2021 preveu la contractació de 14 persones desocupades amb especials dificultats per a incorporar-se al mercat laboral fins al 31 de desembre. El pressupost destinat és de 225.000 euros.

Les persones contractades seran ajudants de serveis múltiples en diferents departaments municipals i realitzaran funcions com la neteja de superfícies i instal·lacions, senyalització pública i cartellera, atenció i informació a la ciutadania en espais públics i dependències municipals, manteniment d’instal·lacions públiques i altres.

Del total de les 14 places ofertades per l’ajuntament, 3 es reserven per a persones en situació de risc d’exclusió o especial vulnerabilitat social, que seran proposades pel departament de Serveis Socials, i 1 es destinarà a persones amb diversitat funcional.

Les bases s’ajusten a criteris d’igualtat i estableixen que els llocs de treball seran coberts de manera equitativa al 50% per dones i homes. Com ja es va fer en la convocatòria del I Pla Municipal d’Ocupació l’any passat, els criteris de baremació tenen en compte a les víctimes de violència de gènere i a les persones que han patit delictes d’odi i/o de discriminació sexual. A més, sols es contractarà a una persona de la mateixa unitat familiar de convivència, amb prevalença de la dona.

Els requisits per a participar en el procés de selecció d’este II Pla Municipal d’Ocupació són tindre entre 18 i 65 anys, ser persona demandant d’ocupació, empadronada al terme municipal de Dénia abans de l’1 de gener de 2021 i estar inscrita en l’Agència de Col·locació de Creama. Les persones que no estiguen registrades en l’agència, poden sol·licitar l’alta exprés fins al 30 d’abril de 2021, a les 14 hores, enviant un correu electrònic a plandeempleo@creama.org en què s’adjunte còpia del DNI o NIE, adreça i telèfon de contacte.

Per a la selecció del personal a contractar, Creama Dénia realitzarà un sondeig entre les persones inscrites en l’Agència de Col·locació que complisquen els requisits sol·licitats a les bases i presentarà 3 candidatures per cada lloc de feina ofertat. Les persones preseleccionades rebran un missatge al seu telèfon de contacte per a citar-les a una sessió informativa en la qual se’ls explicarà el procés de selecció i se’ls lliurarà la sol·licitud d’inscripció i el llistat de documentació que han d’aportar per poder participar en el procés.

Un tribunal format per personal tècnic de l’ajuntament i de Creama Dénia serà l’encarregat de baremar les sol·licituds per a la selecció de les catorze persones que l’Ajuntament de Dénia contractarà fins al 31 de desembre de 2021.

Les bases i tota la informació relacionada amb el II Pla d’Ocupació Local 2021 es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Dénia, www.denia.es

El Pla Municipal d’Ocupació 2021 destina 225.000 euros a la contractació temporal de persone...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina