Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El “bon rotllet” de Tempura Bar guanya la XXI edició de la Ruta de Tapes Dénia

Tempura Bar (c. Diana, 4), amb la creació “Bon rotllet”, un caneló d’albergínia amb llagostí, bacallar i salsa de bolets, ha sigut el guanyador de la vint-i-una edició de la Ruta de Tapes Dénia per votació dels participants. El responsable de l’establiment, Javier Nadal, ha rebut una placa commemorativa de GuiaME Comunicació, organitzadora de la Ruta, i una estufa decorativa de gas per a terrasses cortesia de l’empresa Fuego Difusión.

 

El segon classificat en esta edició ha sigut el restaurant Origen (pl. Constitució, 5), amb la tapa “El origen de la hamburguesa”, una minihamburguesa de rabo de bou i figa confitada en pa brioix. Els seus representants han arreplegat la placa commemorativa lliurada per Manolo Martí, director de GuiaME i el regal d’un sopar, nit d’estada i desdejuni en l’hotel La Font d’Alcalà, en Alcalà de la Jovada.

 

El premi que atorga Turisme Dénia a la millor tapa elaborada amb producte autòcton ha sigut lliurat per l’alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, al Tasty Restaurant (pl. Convent, 5-B), pel seu minxo de gamba amb bleda. A més d’una placa commemorativa, han rebut el regal d’un dinar o sopar degustació en el restaurant Mena.

 

Per últim, el premi AEHTMA que atorga un jurat tècnic ha anat a parar al Bar Bonanza (Mercat Municipal) per la tapa “Ensaladilla Dime tú”.  El propietari, Robert Bordes, ha arreplegat de mans de Diego Mena, directiu de l’associació d’hostaleria, una placa commemorativa i el premi d’un dinar per a dues persones en un dels restaurants associats a AEHTMA.

 

Premis per als ruteros

 

Com és tradició, l’acte de lliurament de premis, celebrat en la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia,  inclou el sorteig de premis entre el públic participant que haja valorat, almenys, 15 tapes en el passaport de la Ruta.

 

El resultat del sorteig és el següent:

 

  • Guanyadora d’un sopar de tapeig per a dues persones en el Tempura Bar (1r. classificat):  Leles Noguera.
  • Guanyadora d’un sopar de tapeig per a dues persones en el restaurant Origen (2n classificat): Ursula Schmitz-Lanske.
  • Guanyador d’un sopar de tapeig per a dues persones en Tasty Restaurant (guanyador del premi Turisme Dénia): Melvyn Eden.
  • Guanyador d’un sopar de tapeig per a dues persones en el Bar Bonanza (guanyador del premi AEHTMA): Leonard Marc.
  • Guanyadora del premi AEHTMA per a dues persones de nit d’hotel amb sopar i desdejuni: Massimina Candeloro.
  • Guanyadora d’una cistella gourmet amb productes de la Marina, cortesia de Melicatesen: Ana Ferrer.
  • Guanyador d’una cistella amb tot el necessari per a disfrutar del Carnot, cortesia de l’empresa Carnot Licor: John Nicoll.

 

Premi Portal de la Marina

 

Els ruteros que més tapes han puntuat també tenen premi, patrocinat pel centre comercial Portal de la Marina i que consisteix en una targeta regal per valor de 500 euros per a compres en els locals del centre comercial. El guanyador d’este premi ha sigut David Kearley Mezquida.

 

El pròxim esdeveniment, anunciat en l’acte de hui, serà la celebració de la Setmana de la Tapa, del 12 al 18 de juny de 2023, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Tapa.

 

Tempura Bar, guanyador de la XXI Ruta de Tapes Dénia
Tasty Restaurant, premi Turisme Dénia
Representants dels establiments premiats

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina