Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reunió amb la consellera de Justícia per a avançar en l'ampliació dels jutjats de Dénia

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha visitat hui Dénia per a reunir-se amb l'alcalde, Vicent Grimalt, el vicealcalde, Rafa Carrió, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto. L'objectiu de la trobada, al qual també han assistit el Secretari Autonòmic de Justícia, Eduardo Luis Ruíz Navarro, i el Secretari Autonòmic d'Atenció a les Víctimes i Accés a la Justícia, Javier Bazán Benítez, ha sigut abordar els projectes d'ampliació del Palau de Justícia de la ciutat i l'ús que es donarà al local cedit a la Conselleria per l'Ajuntament situat al carrer Pedreguer.

 

Esta trobada dona continuïtat a una primera reunió mantinguda a València el mes d'octubre passat de 2023.

 

Segons ha declarat la consellera després de la reunió, en este moment s'està acabant de redactar el pla d'infraestructures judicials i una de les necessitats que s'ha contemplat és l'ampliació dels Jutjats de Dénia. “El projecte està encara redactant-se, els procediments administratius de licitacions, redaccions de projectes porten el seu temps, i és necessari complir-los”.

 

L'ampliació de les dependències judicials es realitzarà en una parcel·la de 800 metres quadrats contigua al Palau de Justícia i cedida per l'ajuntament a la Conselleria. L'actuació permetrà integrar en un edifici únic tots els servicis judicials i, fins i tot, ampliar-los. Per part seua, l'alcalde, Vicent Grimalt, ha demanat a Elisa Núñez “la major celeritat possible” en esta actuació atés que “els jutjats de Dénia són molt importants per a tota la comarca i estan ara mateix desbordats”.

 

D'altra banda, la consellera ha anunciat un canvi en l'ús previst en un principi per al local del carrer Pedreguer amb avinguda Joan Fuster. Núñez ha explicat que la Conselleria no veu adequat “per raons de seguretat i privacitat” reallotjar en eixe espai els servicis del Jutjat de Violència i la Unitat de Valoració Integral Forense, segons estava previst.

 

“Preferim que eixe local es destine finalment a altres usos administratius que es traslladaran des del Palau de Justícia i mantindre l'atenció a les víctimes en els jutjats”.
Reunió amb la consellera de Justícia per a avançar en l'ampliació dels jutjats de Dénia
Reunió amb la consellera de Justícia per a avançar en l'ampliació dels jutjats de Dénia
Reunió amb la consellera de Justícia per a avançar en l'ampliació dels jutjats de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina