Turisme Dénia va gestionar divendres passat la visita de l'equip de redacció i fotografia de la revista Seazen Travel, publicació suïssa especialitzada en les temàtiques d'estil de vida i luxe, amb una tirada de 20.000 exemplars i periodicitat trimestral.
L'equip de la revista ha visitat estos dies la Comunitat Valenciana per a realitzar un reportatge sobre la història, cultura i gastronomia del nostre territori. Este presstrip ha estat organitzat per l'Oficina Espanyola de Turisme de Zuric i Turisme Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de Visit València i Turisme Dénia.
El programa, que ha transcorregut del 17 al 21 d'octubre, ha inclòs la visita a monuments, museus, recursos i oferta turística de diverses àrees de la Comunitat Valenciana. La condició de Ciutat Creativa de la Gastronomia per la UNESCO converteix a Dénia en destinació indispensable per a la seua inclusió en un presstrip d'estes característiques.
En el seu recorregut per Dénia, els periodistes del mitjà suís van visitar el Celler Les Freses de Jesús Pobre, per a posteriorment realitzar una visita guiada per Dénia de la mà del departament de Turisme, recorrent el castell, el barri tradicional de Baix la Mar, la façana marítima i altres llocs d'interés.
Seguidament, el grup va poder degustar la gastronomia autòctona en l'espai gastronòmic Els Magazinos. A la vesprada van realitzar una excursió marítima per l'àrea de la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni.